vineri, 30 septembrie 2011

'50s Inspired Make-up

Am gasit aceasta coperta pe net, din intamplare si mi-a placut atat de mult nuanta de pe pleoape si aspectul curat pe care il da acest look incat am vrut sa incerc si eu, mai ales ca sunt o admiratoare a stilului anilor `50. Pentru mine nimic nu egaleaza eleganta ce o inspira Audrey Hepburn, sau stilul sexy&clasic in acelasi timp al lui Marilyn Monroe si Sophia Loren.

Am pornit in realizarea machiajului avand cateva „principii” bine definite : in primul rand realizarea efectului unui ten de portelan, a liniei de tus in stil cat-eye si accentuarea buzelor cu un ruj rosu aprins, ceea ce
a fost o noutate pentru mine. Ca si element de baza preluat din coperta Vogue, am folosit nuanta superba de pe pleoapa mobila. As asocia acest gri-albastrui cu nuanta pielii de rechin, suna ciudat dar mie asta imi inspira :)
Rezultatul :



6 comentarii:

  1. Bravo! Imi place ca ai incercat sa redai cit mai aproape imaginea de inspiratie ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac atat de mult machiajele...eu tocmai am terminat un curs de cosmetica+machiaj de 9 luni si sunt la inceput de drum! Sper sa fie unul la fel de colorat si pentru mine! Machiajele sunt FABULOASE!
    (blogul meu: superbmakeup.blogspot.ro)

    RăspundețiȘtergere
  3. I’m impressed, I have to admit. Genuinely rarely must i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you may have hit the nail about the head.

    사설토토
    온라인바카라
    파워볼
    온라인카지노

    RăspundețiȘtergere
  4. https://gamebegin.xyz You are able to training by yourself. A pitching equipment permits you to established the speed from the soccer ball. By launching numerous baseballs into the unit, it is possible to training hitting without the need for a pitcher. This electronic digital machine is great for these who would like to process baseball alone. Pitching machines may be picked up at your local showing off merchandise retailer.

    RăspundețiȘtergere