sâmbătă, 1 octombrie 2011

Concurs Bridal (inspiratie paunul alb) - Special Koko

Tema concursului : Sa se realizeze un machiaj de mireasa inspirat de eleganta si rafinamentul paunului alb.
Rezultatul :
Mi-a fost foarte frica de concursul acesta...Machiajul pe care l-am trimis a fost al 3lea ce l-am realizat
pentru concurs, incepeam sa ma machiez si la jumatate imi dadeam seama ca nu imi place si nu am inspiratie si o lasam balta..Am recitit tema de multe ori si ma tot gandeam cu cata usurinta spune K cerintele si eu nu sunt capabila sa fac ceva sa imi placa mie, apoi altor persoane, dar pana la urma am reusit sa fac un machiaj care sa ma multumeasca pe deplin..Am si simtit presiune mare fiind vorba de Special Koko, care din cate stiu este cea mai urmarita bloggerita din Ro pe domeniul asta.




Premiul...Am fost 3 fete castigatoare care am primit acelasi premiu : primele mele gene false :) Si ma bucur foarte de mult de ele, pentru ca la cat de mult „iubesc” eu genele false, nu as fi dat niciodata banii sa le cumpar si oricum e nevoie de ele in unele cazuri, mai ales in cadrul concursurilor, arata mult mai profesional. Am sa le prezint intr-o postare viitoare :)

4 comentarii:

  1. could u please tell me what colors did you use for this make up? is really lovely

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hey! i used pink from the sleek storm palette, some white and a nude shiny eyeshadow :)

      Ștergere
  2. You made such an interesting piece to read, giving every subject enlightenment for us to gain knowledge. Thanks for sharing the such information with us to read this. 토토사이트

    RăspundețiȘtergere