sâmbătă, 29 octombrie 2011

Castigatoarea GIVEAWAY-ului :D


Dragele mele, am incheiat si primul giveaway, va multumesc tuturor pentru inscrieri si pentru aprecierile voastre care ma fac sa imi doresc tot mai mult de la Deea make-up :p Am avut in total 201 inscrieri, 71 de persoane acumulate in 3 saptamani. Am ales castigatoarea cu ajutorul site-ului random.org si am filmat extragerea pentru a nu exista nici un fel de indoieli :)

Va las cu filmuletul ca sa aflati si voi cine a castigat, iar apoi va scriu si povestioara simpatica legata de extragere :)

Sa dati FULL SCREEN video-ul ca altfel nu se intelege nimic..


Asadar, felicitari Iulia Chifelea! :* Cei care ma cunoasteti stiti cat e de amuzanta aceasta situatie, am sa o detaliez si pentru cei care nu ma cunosc personal :) Iulia e una dintre cele mai bune prietene ale mele! Si pe langa asta, de cand am lansat giveaway-ul spunea tuturor „Eu am sa castig oricum”, inclusiv acum cand am spus ca ma pun sa fac filmuletul a zis ca va castiga ea :))) Initial am vrut sa repet extragerea, mi-a fost groaza ca vor exista discutii ca a castigat chiar Iuli, dar ar fi necinstit fata de ea, mai ales ca e prima oara cand castiga ceva :))

Am vazut ca ma apropiu de 500 de like-uri pe Facebook si am trecut deja de 100 de Followers prin GFC, deci stiti ce urmeaza...GIVEAWAY nou :D. Siii, am o surpriza pentru voi, va fi un giveaway in colaborare cu Juli (Iulia Chifelea), ea se ocupa cu realizarea unor bijuterii handmade, deci premiul va consta in produse cosmetice plus ceva dragut de la Iuli, dar am sa detaliez la sfarsitul saptamanii despre ce e vorba :p

Va multumesc inca o data pentru tot, va pup :*

Aa da, sa nu uit, aici sunt si listele finale cu inscrierile :)





Daca aveti intrebari, cerinte sau sugestii, astept sa imi scrieti pe deea_b88@yahoo.com :)

4 comentarii:

  1. Felicitari Iulia :D Sa te bucuri de premiu :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey!
    In sfarsit am reusit sa imi tin promisiunea si am facut machiajul Cleopatra.
    Il poti vedea aici:http://ducky-makeup.blogspot.com/2011/11/cleopatra-inspired-by-deea.html
    sper sa iti placa.>:D<.Pup:*

    RăspundețiȘtergere