luni, 10 octombrie 2011

Dory (Finding Nemo) - pencil technique

Am gasit astazi pe youtube un tutorial cu pencil technique si cum nu am facut niciodata un astfel de machiaj, am vrut sa incerc si eu :p. Ce m-a uimit mai tare initial a fost sa vad ca era canalul unei tipe din Romania, pe care surprinzator eu doar azi am descoperit-o, e vorba de Apropo Makeup. Toate machiajele sale sunt originale, lucrate intr-o tehnica perfecta, plus ca pozele ce le posteaza sunt superbe.
Mi-a fost draga Dory de cand am vazut Finding Nemo, ca e asa amnezica si simpatica, iar acum cand am vazut diverse machiaje realizate in tehnica creionului, m-au dus cu gandul la ea :)

Mai intai am trasat un contur cu un creion dermatograf negru foarte bine ascutit, pentru a marca directiile pe care doresc sa dezvolt machiajul. Apoi am folosit o pensula unghiulara (nu stiu daca e termenul folosit in limba romana) cu care am intins creionul spre exterior, pastrand linia interioara foarte bine definita.

Apoi am aplicat fardul de pleoape albastru (paleta 88, Beauties Factory) pe pleoapa mobila, iluminand
coltul interior al ochiului cu un fard alb. A urmat conturarea pleoapei inferioare cu aceasi nuanta de albastru (marcata la final in poza cu produse), iar apoi introducerea nuantei de galben. Am blenduit in textura creionului, pana la spranceana galbenul, urmand sa adaug apoi un accent in aceasi nuanta si la interiorul ochiului. Am colorat linia interioara a pleoapei inferioare cu un creion negru si am rimelat genele.
Rezultatul :

Produse :


Daca aveti intrebari, cerinte sau sugestii, astept sa imi scrieti pe deea_b88@yahoo.com :)

5 comentarii: