duminică, 9 octombrie 2011

HALLOWEEN Make-up : Zombie

Continuand seria de tutoriale pt Halloween, m-am gandit sa fac si ceva mai „scary”, asadar...Zombie! Nu stiu cat de scary e finalul, cert e ca a3a poza pare desprinsa dintr-un album despre cazuri de violenta domestica :) Nu as putea sa fac o descriere exacta a trasaturilor caracteristice ale unui zombie, insa pot spune ca am incercat sa creez o imagine cat mai „trezita din morti” posibil : cearcane, ten verzui, buze in descompunere :p
Rezultatul :

Mai intai am aplicat pe intreaga fata primer din paleta Sleek, nuanta indicata in imagine (la finalul
postarii gasiti poze cu produsele folosite). Apoi am aplicat fard din paleta de 78 de culori de la Coastal Scents, spre centrul fetei nuanta marcata cu 1, spre margini nuanta 2. A urmat apoi conturarea fetei, a pometilor, folosind un fard de pleoape negru, pentru un efect cat mai sumbru.

Am trecut apoi la machiajul ochilor, am aplicat atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara, ajungand pana in apropierea pometilor, un fard rosu (nuanta marcata cu 3 in imagine, paleta 88 de culori de la Beauties Factory), iar apoi am conturat pleoapele si mai ales coltul interior al ochilui cu un fard violet (nuanta marcata cu 4, din paleta Coastal Scents 78), blend-uind bine cu fardul rosu. Am periat sprancenele in sus pentru a da un aspect general cat mai deranjat. Apoi am aplicat un fard negru intens, Carbon de la MAC pentru a contura si a defini mai bine ochii. (Am uitat sa pozez etapa asta, inainte sa apara pe fata „ranile”).

Am aplicat un ruj rosu intens pe buze, iar apoi un fard negru in coltul buzelor si l-am blenduit cu rujul. A urmat apoi alegerea locurilor in care voi plasa „ranile”, echilibrand contrastul intre buzele si ochii foarte conturati si fruntea foarte neinteresanta. Asadar am desenat cu ajutorul unui creion de buze „ranile” si le-am dat adancime dublandu-le cu o pensula subtire si fard negru. Am procedat la fel si in cazul buzelor, si in cazul barbiei. Asta e ceea ce mi-a iesit in final :)
P.S. - Astept sugestiile voastre pentru alte personaje de Halloween ;)

Produse folosite :

Eliminaţi formatarea din selecţie
Daca aveti intrebari, cerinte sau sugestii, astept sa imi scrieti pe deea_b88@yahoo.com :)

11 comentarii: