vineri, 30 septembrie 2011

'50s Inspired Make-up

Am gasit aceasta coperta pe net, din intamplare si mi-a placut atat de mult nuanta de pe pleoape si aspectul curat pe care il da acest look incat am vrut sa incerc si eu, mai ales ca sunt o admiratoare a stilului anilor `50. Pentru mine nimic nu egaleaza eleganta ce o inspira Audrey Hepburn, sau stilul sexy&clasic in acelasi timp al lui Marilyn Monroe si Sophia Loren.

Am pornit in realizarea machiajului avand cateva „principii” bine definite : in primul rand realizarea efectului unui ten de portelan, a liniei de tus in stil cat-eye si accentuarea buzelor cu un ruj rosu aprins, ceea ce
a fost o noutate pentru mine. Ca si element de baza preluat din coperta Vogue, am folosit nuanta superba de pe pleoapa mobila. As asocia acest gri-albastrui cu nuanta pielii de rechin, suna ciudat dar mie asta imi inspira :)
Rezultatul :



4 comentarii:

  1. Bravo! Imi place ca ai incercat sa redai cit mai aproape imaginea de inspiratie ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac atat de mult machiajele...eu tocmai am terminat un curs de cosmetica+machiaj de 9 luni si sunt la inceput de drum! Sper sa fie unul la fel de colorat si pentru mine! Machiajele sunt FABULOASE!
    (blogul meu: superbmakeup.blogspot.ro)

    RăspundețiȘtergere