marți, 20 decembrie 2011

Christmas Make-up - varianta 2

Am revenit cu al doilea look inspirat de Sarbatori, de aceasta data am ales pentru ochi un machiaj auriu-verde iar pentru buze ruj rosu intens. 
Rezultatul final :

[click pe poza pt zoom]

Nu am pozat pasii de realizare a machiajului dar am sa explic in cuvinte :)


Mai intai am aplicat primer pe toata fata, apoi fond de ten, primer pt ochi pe pleoape si am inceput
machiajul ochilor. Am folosit fard auriu pe intreaga pleoapa superioara (1), am aplicat apoi un fard verde deschis (2) pe centrul pleoapei si am blend-ui bine, urmand ca in coltul exterior al ochiului si in pliul pleoapei sa folosesc un fard verde inchis (3). Am blend-ui apoi in sus fardul verde din pliul pleoapei folosind un fard maro (4) pentru a intensifica umbra si a da un aspect cat mai omogen machiajului. Am aplicat apoi un fard deschis (5) chiar sub spranceana pentru a ilumina ochii si am continuat sa omogenizez trecerea dintre fardul maro (4) spre fardul iluminator (5). Am aplicat pe pleoapa inferioara un fard auriu mai inchis la culoare (6), mai intens, pentru a evidentia culoarea ochilor mei si am folosit apoi in coltul interior al ochiului fardul verde inchis (3) trasand o linie subtire deoarece fardul auriu dadea senzatia de ochi departati.
[click pe poza pt zoom]

Dupa cum am scris si in celalalt tutorial, nu am sa precizez in postari ce produse am folosit, asadar daca va intereseaza  scrieti-mi pe mail sau pe Facebook. Sper sa mai apuc sa realizez pana saptamana viitoare si alte machiaje folosind culorile specifice Craciunului :p


[click pe poze pt zoom]

Daca aveti intrebari, cerinte sau sugestii, astept sa imi scrieti pe deea_b88@yahoo.com :)

10 comentarii: