joi, 9 februarie 2012

BOHO-CHIC complete style - colab :)


            S-a terminat in sfarsit sesiunea si acum ma bucur de o meritata pauza de o saptamana pana incepe sesiunea de restante, asa ca am avut mult timp liber...timp in care mi-au tot trecut idei prin minte, ca de exemplu : sa fac o serie de look-uri complete, machiaj + frizuri + fashion + accesorii, ajutata fiind de niste prietene foarte talentate – Roxi se va ocupa de tinutele propuse pentru fiecare stil, Ana se va ocupa de frizurile potrivite fiecarei tinute&machiaj, iar Iuli ne va completa look-ul cu accesoriile sale.

As vrea sa va spun si cateva cuvinte despre fete, de Iuli ati mai auzit si in postari anterioare, link catre lucrusoarele facute de ea gasiti aici, eu sper ca in curand sa o conving sa isi faca si ea blog ca de cateva luni tot asta incerc :) Roxi se ocupa si ea cu bijuterii handmade, aici aveti link spre pagina ei de Facebook, in plus ea are si un blog foarte frumusel despre fashion si lucruri dragute, secretlyafashionista, va recomand sa aruncati o privire aici si sa o sustineti cu un „follow” :) . Ana ni se va alatura de la urmatorul look, ea este pasionata de frizuri si tot ce tine de podoaba capilara, blogul ei e abia la inceput, a pornit de cateva zile, asa ca va recomand sa dati click aici si sa o sustineti si voi cu un „follow” ca sa prinda curaj :)

Asta ar fi echipa, acum sa va spun si ce look-uri avem in plan..Momentan am stabilit ca ar fi vorba de : boho-chic, sexy, romantic, punk, classy, funky..Daca aveti si voi sugestii de alte look-uri, astept comment-urile voastre cu mare drag :)

Primul look realizat a fost cel boho-chic, un stil avand influente bohemian si hippie, dar mai multe despre fashion va povesteste Roxi :) In materie de machiaj lucrurile stau foarte simplu, tinutele boho-chic se asorteaza de obicei la machiaje foarte naturale, lejere, in culorile pamantului, nu eyeliner, nu rujuri intense, nu blush intens, totul cat mai natural, avand singurul scop de a ne scoate in evidenta calitatile. Eu am ales sa folosesc un maro mai intens pe pleoape pentru a-mi contura ochii in lipsa unui eyeliner definit cum sunt obisnuita.

Rezultatul final :
Mai intai am pregatit fata si pleoapele cu fond de ten si primer, urmand ca apoi sa aplic un fard natural bej cu o usoara tenta orange pe intreaga pleoapa (A). Am iluminat apoi intreaga pleoapa cu un fard deschis sidefat (B) si am trasat cu un dermatograf maro o linie puternica la baza genelor si printre acestea (C), urmand sa intind creionul cu ajutorul unei pensule dese si rigide si sa finalizez machiajul aplicand un fard maro mai intens peste creion, in coltul exterior al ochiului si in pliul pleoapei pentru a evidentia ochii (D).  
Am rimelat genele si am aplicat dermatograf maro pe linia apei.
 Produse folosite (nr 3 era creionul dermatograf maro) - click pe poza pt zoom

Apoi am folosit un gloss foarte usurel cu o tenta maro-orange si am aplicat putin blush caramiziu pentru a completa look-ul.
A urmat apoi episodul cu frizura..ma pricep cat sa imi aranjez singura parul fara sa fac extravagante, dar ce vedeti aici e maximum de interes pe care mi-l dau in domeniu, de abia astept urmatoarea postare sa imi faca Ana ceva "nebunie" :D. Mi-am tapat partea de sus a parului, am impletit doua codite dupa cum se vede in imagini, le-am petrecut deasupra fruntii si le-am prins la spate cu cate 2 agrafe suprapuse in X ca sa reziste mai bine.

Rezultatul final :
Cam asta a fost partea mea, de aici am sa le las pe fete sa va povesteasca si ele :)

"Stilul Boho Chic este un stil vestimentar cu influente hippie si boeme, devenit celebru in special datorita actritei Sienna Miller, cea mai reprezentativa fashionista pentru acest stil. Alaturi de ea, acelasi stil este adoptat si de gemenele Olsen, Nicole Richie, Kate Bosworth, Florence Welch etc.
Stilul este o combinatie lejera intre nou si vintage, foloseste piese cheie ale anilor '70 combinate cu piese actuale, mizand pe un aspect casual, un look lejer si natural.
O garderoba boho-chic poate fi cu usurinta creata cu ajutorul a catorva piese de baza:
-Fuste vaporoase midi sau lungi;
-Veste sau geci din denim;
-Camasi din in, brodate, sau din materiale vaporoase;
-Sandale tip gladiator;
-Imprimeuri florale;
-Piele intoarsa si piele naturala pentru genti si incaltari (cizme cu franjuri, sandale tip gladiator)
-Culori pastelate, prafuite, camel, nuante de maron, beige, alb;
-Dantela, in, voal, denim;
-Accesorii din piele(bratari multiple, coliere, bentite de par), pene(cercei, coliere), margele din lemn, coliere statement din os sau fildes;
In general, stilul Boho Chic este unul versatil si extrem de casual, fresh si care denota o anumita lejeritate si naturalete." - Roxi

"Una din regulile de baza la accesoriile boho este folosirea de multa culoare, chiar si o singura pata de culoare poate avea efectul scontat pe o tinuta complet alba sau nude. Spectrul nu e deloc limitat, fie el rece sau cald, nuante de bej si maro, mov, albastru, rosu, verde, galben, turcoaz.
Bijuteriile acestui stil se doresc a fi cat mai evidente, cat mai masive si cat mai naturale. In general, totul trebuie sa fie inspirat de natura, iar materialele sa fie la fel de naturale: piele, in, canepa, scoici, pene, blana, pietre. Bratarile se poarta in numar cat mai mare, fie multisir, fie din lemn de mai multe culori alaturate, iar colierele sunt cat mai lungi, de multe ori de inspiratie etnica. Printre motivele acestui stil, intalnim: impletitura, franjuri, pene, imprimeuri florale, etnice, denim, broderii." - Iuli


Speram ca v-a placut prima noastra postare de grup :p


Daca aveti intrebari, cerinte sau sugestii, astept sa imi scrieti pe deea_b88@yahoo.com :)

15 comentarii:

  1. imi place culoarea ochilor tai:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoasa postare! felicitari voua, tuturor, pentru munca si pentur distractie, ca presupun ca a fost :D Foarte fain iti sta si abia astept sa le vad si pe celelalte. Kisses :*

    RăspundețiȘtergere
  3. ce frumoasa esti! Mi-a placut la nebunie postarea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte draguta postarea, mai vreau!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult fetelor :* Si eu mai vreau, de abia le astept pe urmatoarele :D
    Daca aveti idei si pentru alte stiluri sa imi spuneti ca mi-ar placea o maxi-serie cu look-uri complete :p

    RăspundețiȘtergere
  6. ce frumoasa esti si ce bine iti sta ai niste ochi fenomenali:X

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoasa postarea! Le astept si pe urmatoarelor!
    Faceti o treaba grozava impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, am vrut sa te intreb ce fond de ten folosesti, pentru ca ai un look atat de natural, de fapt nici nu as fi crezut ca ai folosit fond de ten daca nu ai fi mentionat mai sus. P.S.: Iti urmaresc blogul cu mare drag, esti talentata si e o placere sa-ti citesc postarile. Ma inspiri de-a dreptul:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut!Am descoperit si eu nu de mult cel mai potrivit fond de ten ce l-am folosit pana acum, e vorba de Max Factor Miracle Touch, are o textura cremoasa si desi are o putere de acoperire mare lasa un aspect foarte natural plus ca mie mi se pare ca netezeste pielea si porii dilatati :) Sa nu mai vorbim ca l-am luat din "dm" la reducere, de la vreo 60 lei la 38 :D

      Ștergere
    2. Am uitat sa multumesc pentru cuvintele frumoase :*

      Ștergere
  9. Imi place mult cum ti-ai aranjat parul,iti sta foarte bine! Ma bucur ca ti-am descoperit blogul! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur mult ca iti place ce vezi aici :) te mai astept cu drag pe la mine! :*

      Ștergere
  10. Hey! Would you mind if I share your blog with my twitter group?
    There's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thank you

    my web page healthy diet

    RăspundețiȘtergere