marți, 20 martie 2012

Angelina Jolie inspired – „codita” perfecta pentru ochi rotunzi + pometi sculptati ca ai Angelinei


Angelina Jolie apare de cele mai multe ori machiata foarte natural, a trebuit sa dau zoom la multe poze cu ea ca sa imi dau seama daca intr-adevar e ceva eyeliner acolo sau doar sunt aplicate gene false in coltul exterior al ochiului si pare linia genelor mai consistenta.

Rezultatul final :


Am incercat sa realizez un look cat mai apropiat de cel pe care il adopta ea de obicei, folosind
foarte putin fard pentru a umbri pliul pleoapei, fard negru pentru a desena codita (am vrut sa realizez o codita mai „moale”, nu atat de rigida precum cele facute doar cu tus negru) apoi am aplicat tus negru foarte subtire pentru a o intensifica.


Angelina are niste ochi rotunzi foarte evidenti cand e nemachiata si totusi mereu reuseste sa aiba o privire de "felina" chiar daca poarta numai putin eyeliner. Secretul pentru a da iluzia de ochi migdalati chiar daca aveti ochi rotunzi consta in aplicarea eyeliner-ului doar pe coltul pleoapei superioare, gasiti aici un tutorial de la pixiwoo unde vedeti exact cum e aplicat tusul, cu 2 tipuri diferite de pensula.



Am aplicat o baza pentru machiaj, apoi un fard deschis pe pleoapa superioara, am aplicat putin fard maro in pliul pleoapei cat sa evidentieze culoarea ochilor, am blenduit bine de tot, am trasat cu ajutorul unei pensule unghiulare o linie ajutatoare cu fard negru pentru a realiza codita, am completat codita cum se vede in imagine si am aplicat tusul negru.


Evident nu as reusi nici dupa 3 ture de botox sa am buzele Angelinei, am incercat eu sa le conturez putin in exterior dar m-am limitat ca sa nu dau in penibil :)) Am aplicat primer-ul folosit pe pleoape si pe buze, putin fond de ten si apoi un luciu de buze nude (in prima poza nu pusesem inca luciul).
Ceea ce mi se mai pare foarte important atunci cand adoptati un look a la Angelina, este conturarea trasaturilor fetei. Am pus o poza inainte de machiaj si o poza dupa ce am realizat contouring-ul ca sa vedeti cat este de important si cat de mult ne poate schimba fizionomia forma pe care o dam pometilor. Nu stiu sa explic foarte multe in scris despre contour-ing, ideea de baza e ca intotdeauna ce doresc sa ascund conturez cu un fard inchis ca sa treaca in plan secund, iar ce vreau sa evidentiez iluminez cu un fard deschis pentru a aduce in prim plan, acelasi lucru e valabil si in cazul corectarii unei forme mai dificile a nasului, a unei frunti inalte sau late sau a oricarui defect. 
P.S. - scuze pt fața amenintatoare din poza nemachiata, e mai greu dimineata :))


Sper ca va place, eu cu ocazia asta mi-am dat seama ca imi place cel mai mult cum imi sta cu o astfel de codita, nu mai incercasem pana acum sa imi fac doar pe coltul ochiului :)


Daca aveti intrebari, cerinte, sugestii, sau idei de colaborare, astept sa imi scrieti pe blog.deeamakeup@yahoo.com :)

47 de comentarii:

  1. Adorabil :D:D:... Esti superba :*

    RăspundețiȘtergere
  2. nu pot sa nu remarc de fiecare data cat de frumoasa esti..and again,iti sta nemaipomenit cu makeupul asta foarte cuminte, chiar imi place:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :* Si mie imi place tare mult cum imi vine, imi face ochii putin si mai departati decat sunt deja, trebuie sa vad daca se rezolva cu putin fard mai inchis pe langa baza nasului :p

      Ștergere
  3. Ce frumusica esti :D Stai linistita nici nu ai nevoie de botox :P Imi place cum ai explicat, pana acum nu m-am interesat prea mult despre contouring, am incercat o data cu un creion ca asa vazusem pe undeva si a iesit dezastru :))) Ai folosit fard de pleoape? Chiar ca te schimba... Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :* Da nu prea pot explica in cuvinte, poate mai prind o zi de mega-curaj si mai fac un video :)) e fain cu contouring-ul, daca stii sa il faci poti sa corectezi cam orice, numai ca e dificil cu realitatea, in poze arata super bine dar in realitate arata cam incarcat tenul :(

      Ștergere
    2. Cred ca ai dreptate, eu totusi facusem cat de cat cum trebuia, dar mi s-a parut prea de tot sa ies undeva asa...poate in poze s-ar fi vazut mai ok... Mi-ar placea sa mai faci video, unul chiar despre contouring, ar fi super :D

      Ștergere
  4. Bravo Deea! urmaresc fiecare articol nou pe care il postezi pentru ca imi place directia pe care ai luat-o. Incerc sa aplic si eu cate ceva din ce faci tu, insa nu prea am rabdare:( Iti urez mult mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult sa aud asta, cu rabdare se rezolva toate :D Multumesc mult :*

      Ștergere
  5. ai executat machiajul foarte curat si ti se potriveste de minune! bravo!! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. You look amazing as always :D Arati chiar foarte bine si nemachiata :) Am forma ochilor asemanatoare cu forma ochilor tai si de multe ori ma scoate total din sarite :)) contouring-ul e bestial, eu inca mai lucrez la al meu, vad ceva, dar nu sunt multumita :D Imi place, place, place :D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, nemachiata sunt "bla" :)) contouring-ul e cel mai important, te transformi cum vrei :D merci inca o data, te pup, pup, pup :)

      Ștergere
  7. Imi place contouring-ul, e genial! Si da, face diferenta mare, oricum esti frumoasa si fara machiaj :X Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place foarte tare rezultatul final! pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru articol! Esti foarte frumoasa si fara machiaj, dar rezultatul e uimitor! Si eu am ochii rotunzi si de multe ori nu reusesc sa fac codita cum trebuie..dar acum o sa incerc si varianta ta. Mult succes in ceea ce faci pentru ca esti foarte talentata! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, sa si incerci ca e cu efecte vizibile :D da click pe tutorialul Pixiwoo ca acolo se vede si mai bine cum o traseaza exact :p

      Ștergere
  10. Cat de frumoasa esti!:) E prima data cand intru pe blogul tau si asta am observat de la inceput: esti foarte frumoasa, chiar fara machiaj!
    Mie de Angelina nu-mi place, insa stilul ei de machiaj ma incanta. Se vede diferenta dupa ce ti-ai conturat fata foarte frumos, eu oricat as vrea sa fac asta, tot nu ma pricep, desi m-am uitat la tutoriale. Clar mai am nevoie de practica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult :) Practica e mama invatarii in cazul machiajului :p Bafta multa!

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. Multumesc mult, venit de la o experta in codite ma flateaza si mai tare :D

      Ștergere
  12. Esti foarte frumoasa si machiajul ti se potriveste de minune! E o placere sa "colind" pe blog-ul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur mult sa stiu ca va place munca mea :) te pup!

      Ștergere
  13. Am si eu o intrebare, sper ca nu te deranjez si sper sa imi raspunzi. Ce fond de ten folosesti si ce tip de ten ai? Arata fooarte natural. Esti frumoasa si fara. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma deranjeaza nimeni niciodata :p Tenul meu e mixt si folosesc Max Factor Miracle Touch in nuanta 75, il aplic cu degetele nu cu buretelul cu care vine la pachet, iar apoi uniformizez folosind o pensula pentru fond de ten :) Chiar saptamana trecuta mi-am facut refill si am vazut ca e promotie in Carrefour la el, l-am luat cu 20 lei mai ieftin ca in dm. Cel mai bine e sa il testezi inainte sa il cumperi, sa vezi cum iti sta tie pe ten, nu la toata lumea se aseaza la fel din pacate :(. Multumesc mult :*

      Ștergere
    2. A, super, cat ai dat pe el?:D

      Ștergere
  14. Iti multumesc pentru atentie si pentru sinceritate. O seara placuta in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ai niste ochi minunati...iar machiajul ti contureaza si mai mult..esti superba:x

    RăspundețiȘtergere
  16. Am si eu o intrebare, chiar astazi am fost in Carrefour si nu l-am gasit. A spus domnisoara de acolo ca depinde de fiecare magazin in parte. Tu unde anume ai vazut cu 41 de lei?:D Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hei! eu din Carrefour-ul din Polus l-am luat, de vreo saptamana, vis-a-vis de vopsele si produse pt par :p

      Ștergere
  17. Ti-a iesit foarte bine. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  18. Cât de fain, şi natural în acelaşi timp :d îmi plac foarte mult pomeţii, şi buzele, de fapt îmi place tot. Şi te prinde şi foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  19. Such a beautiful post, I love this post thanks for sharing this wonderful post.

    Visit my site for proteins!

    Whey protein Supplier

    RăspundețiȘtergere
  20. Amazing blog and best selection of words totally informative for every one thanks for sharing!

    RăspundețiȘtergere