joi, 11 octombrie 2012

Vichy DermaBlend + Maroon smokey eyes (teaser)

Am gasit un fond de ten minune si vreau sa impart cu voi experienta :D .. Si daca tot m-am camuflat pentru review, am facut si un machiaj pe care o sa il postez maine cu toti pasii, momentan va arat doar o poza cu rezultatul final :D


Am reinceput sa merg la sala de cateva zile si ceva ciudat se intampla cu tenul meu.. Nu vreau nici sa dau vina pe prosoapele de la sala (care mereu sunt curate si parfumate), dar alta schimbare inafara de asta si de faptul ca mi-am pus o masca din DM pe fata (pe care in loc de 20 de min am uitat-o pe fata vreo ora) nu am facut... Mi-au aparut niste "buburuze" rosii si mi s-a uscat pielea foarte tare, dupa cum se si vede in poza. Partea cu pielea foarte uscata am rezolvat-o ca intotdeauna, adica folosind o crema din farmacie, pe nume Elocom. Nu stiu nici acum ce face de fapt crema, ce indicatii are, dar mi-a dat-o mama sa o folosesc cand eram racita si eram iritata de la batistele de hartie si de atunci oricand e vorba de piele uscata pun putin Elocom :) 

Mi-am pus pe fata un strat generos si am dormit asa, dimineata pe cand m-am trezit era totul in regula, un pic de exfoliere si gata, dar petele rosii erau tot acolo. M-am dus de urgenta in farmacie sa imi iau un fond de ten care sa acopere si sa fie cat mai "medicinal" si dupa ce am tot testat l-am gasit... Vichy DermaBlend. Nu vi-l recomand sub nici o forma daca nu aveti probleme cu tenul, sau pentru folosire zilnica, este un fond de ten foarte greu dupa parerea mea, dar daca se mai intampla cum am patit eu acum e bine de avut in casa si o varianta mai hardcore.. 


Acopera chiar orice, tine foarte bine pe fata, poate nu chiar 16 ore cum scrie pe pachet, dar 12 ore rezista. Dupa cateva ore incepe sa luceasca putin tenul, dar totul se rezolva cu o pudra usoara... Natural nu arata sub nici o forma, dar daca chiar aveti probleme cu tenul, pentru zilele mai proaste, eu il recomand. 

Cam asta ar fi parerea mea despre Vichy DermaBlend, maine revin cu tutorial pentru machiajul din poza de mai sus - maroon smokey eyes :D

Aaa, am uitat sa precizez ca eu am luat nuanta 25 nude, e o gama tare restransa de nuante...

Daca aveti intrebari, cerinte, sugestii, sau idei de colaborare, astept sa imi scrieti pe blog.deeamakeup@yahoo.com :)

34 de comentarii:

  1. Trebuie sa iti explodeze fata ca sa postezi ceva pe blogul asta? Intru zilnic si nimic... Rusine... Astept cu nerabdare postari noi :) Stii tu despre ce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))) ce draga imi esti :)))) :* hai tu ca de maine ma schimb, postez mai des, promit, mai ales articolul pentru tine :* te puuup!!

      Ștergere
  2. Te prinde foarte bine machiajul, bine, pe tine totul de prinde bine :D In legatura cu problema pe care o ai, ma gandesc ca "buburuzele" alea rosii sunt pori blocati, eu ma lupt de vreo doi ani cu o acnee camedoniana (car mi-a aparut brusc pe fata pe la 23 de ani) si exact asa mi-au aparut si mie, mici "bubuzuze" putin iesite in relief rosii. Ce ma ajuta pe mine in momentul de fata este o rutina de ingrijire din care nu ies si 2%BHA-ul de la Paula's Choice care a facut minuni. Inainte de toate astea, daca vezi ca nu trec de la sine si iti mai apar, mai bine te duci la un dermatolog sa iti dea sa faci niste analize si ce iti mai da el pe acolo :/ Cat despre fondul de ten, nu am fost curioasa sa-l incerc pentru ca nu ma tenteaza cele cu acoperire atat de mare, dar intr-adevar iti face tenul sa arate flawless :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Detalii despre rutina de ingrijire si produsele folosite? :D Am aceeasi problema ca si tine si tot de pe la aceeasi varsta.

      Ștergere
    2. sa stiti tu fetelor ca mie mi-a trecut :D in mare parte! nu stiu de la ce a fost :p

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Ah ma bucur tare mult Deea :D @Anonim: pentru ca e destul de mult de scris, trimite-mi te rog frumos un e-mail si iti povestesc totul: contact@goldandsilversparkles.com.

      Ștergere
  3. Eu zic ca mai bine mergi cu prosopul tau, nu stii la ce temperatura le spala ei si cine le-a folosit inaintea ta..

    RăspundețiȘtergere
  4. tenul tau arata foarte bine dear ,poate ai facut alergie la praf sau din cauza transpiratiei.Cat despre fondul de ten,mie toate vichy mi se par foarte grele.Machiajul e superb! pupici :*:*

    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi mult ca ai trecut pe la mine :* cred si eu ca de la transpiratie, era obisnuit tenul meu cu mine lenesa :)) te pup :*

      Ștergere
  5. Vichy DermaBlend sau La Roche Posay Tolerain (conditii: ten cu usoare probleme/utilizare aproape zilnica)? Accept si alte variante dermato-cosmetice. Multu' tare de ajutor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand achizitionez si un roche posay il pun aici, vad ca il lauda multa lume :) te pup!

      Ștergere
  6. E foarte posibil sa fie de la masca de la DM. Daca a fost de aceea la pliculet, am patit-o si eu. Nu mai incerc in viata mea asa ceva..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dada, era ceva cu minerale din marea moarta :))))

      Ștergere
    2. Hahaa si eu tocmai am folosito zilele trecute dar am respectat timpul si a fost totul foarte ok dupa. Ma gandesc si eu ca de la masca sigur ai avut reactia alegica. Si scrie pe ambalaj ca din cauza ingredientelor naturale pot aparea alergii. So, darling, next time citeste indicatiile si nu mai uita de tine ca pe pielea ta uiti ;)

      Dar revenind la testul Vichy, de ce zici ca nu-l recomanzi zilnic?

      Ștergere
    3. Apai eu m-am pus la un serial...si am uitat de ea :))

      Nu-l recomand zilnic pt ca e greooooooi, e cam cauciucat asa, doar ai vazut ieri :D Mai fain e zilnic unul lejerut, usor, mai ales pe un ten ca al tau Laura, tie cred ca si cu Rimmel Wake me up iti arata perfecta fata :p

      Ștergere
    4. Yeah! Doar ca eu am nevoie de nuante pe galben, am folosit o gramada de ani numai MaxFactor, acum am un Clinique dar parca as incerca si unul de la Vichy (mai ales unul cu factor de protectie) care e gama mea preferata la creme and stuff :)

      Ștergere
  7. esti foarte frumoasa si te prinde totul perfect!si nu te supara pe comentariile rautacioase ale unora ca le lasa din invidie!

    RăspundețiȘtergere
  8. esti foarte frumoasa si te prinde totul perfect!si nu te supara pe comentariile rautacioase ale unora ca le lasa din invidie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna!
    Am asteptat mai bine de un an ca sa apara acest fdt si in Ro.
    De cum l-am vazut l-am si cumparat si ma asteptam sa ma tina cat febletea mea (Toleriane de la Roche Posay- varianta updatata in 2012).
    Ambele aveau 30 de ml si vazand ca Dermablend are o consistenta ceva mai densa eram convinsa ca ma va tine mai mult.
    Am fost socata sa constat ca m-a tinut 1 luna jumatate :-|. Toleriane imi ajungea (uz zilnic- 1 strat) 4 /5 luni.
    Cat despre calitate, daca incerc sa fiu obiectiva, nu m-a convins. Insa, este cu adevarat mai bun decat cel din gama Normateint (tot de la Vichy).
    In jurul ochilor fdt Toleriane actioneaza chiar ca un concelear si asta-mi place. Din pacate, lasa urme (ca de pudra) daca te atingi de ceva (telfonul meu e mereu pudrat).
    Astept sa testez noul Toleriane (cel pt.ten mixt) sa vad daca ma va impresiona la capitolul "durabilitate" + rezistenta la transfer.
    Inca sper ca voi gasi acel fond de ten care sa arate impecabil pe tenul meu si dupa 8 ore.
    PS: Pt.mine fontul de ten perfect trebuie sa fie combinatia perfecta: efect natural (no mask), acoperirea locurilor rosii si vinetii, efect de luminiozitate mata , rezistenta si noncomedogenic + crema hidratanta in acelasi timp.
    Cum tenul meu se obisnuieste cu fdt dupa o luna/2, trebuie mereu sa-l schimb. Insa, at the end, revin mereu la febletea mea.
    Spor la cautat, daca sunteti in cautarea fdt perfect!:D


    RăspundețiȘtergere
  10. Nustiu cum voua, pe mine nu prea ma incinta acest fond de ten...cu toate ca costa binisor...
    la mine pielea e combinata spre uscat...si imi arata toata bucatica de piele moarta din zona nasului...(mai ales pe timp de toamna)
    se aduna pe liniile fetei...unicul avantaj e ca acopera ft bine...

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca folosesti pe pielea bine hidratata un fdt usor / hidratant aceeasi nuanta - astia de la Vichy Dermablend au numai nuantele de baza corective si numai pe portiunile cu probleme Dermablend e ok. Imi e greu sa cred ca o femeie are nevoie de acoperire pe toata fata ! Crema hidrantanta trebuie sa fie pe baza de apa ( primul ingredient din compozitie ), baza de make up la fel. Fondul de ten e pe baza de apa si atunci se " pupa " toate ! E fabricat in asa fel incat sa acopere . Atat ! Se strange in riduri dar unde se fac riduri nu e nevoie de corectie :))) decat de hidratare.
    Si nu costa "binisor"...costa ca un produs de acoperire fara iritanti / parfum / noncomedogenic . E ok daca ii gasesti hibele. Eu l-am incercat in fel si chip. Merge numai cu beauty blender si numai asa cum am detaliat. Il folosesc de cand a aparut si face parte din mine :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. I would like to say that this blog really persuaded me to do it! Thanks, very good post. Worldwide B2B Marketplace

    RăspundețiȘtergere
  13. Best Part-Time MBA Colleges in Mumbai, Direct MBA Admissions

    MBA PART TIME COLLEGES IN MUMBAI

    RăspundețiȘtergere