duminică, 27 octombrie 2013

The walking dead makeup tutorial - Halloween 2013

Hey! A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris pe blog, ultimul an de facultate mi-a ocupat tot timpul si mi-a consumat toata energia, dar acum ca am scapat planuiesc sa reactivez blogul :D

De ceva vreme am inceput colaborarea cu site-ul www.becomegorgeous.com , un site de beauty foarte complex, unde puteti gasi tips-uri despre orice tine de beauty, va recomand sa ii faceti o vizita si sa Like-uiti pagina de Facebook aici. Tot cu ajutorul BecomeGorgeous am reusit sa fac si primul tutorial video cu Halloween makeup, va invit sa vedeti aici pasii si explicatii referitoare la modul de executie, sau sa va uitati direct la video cu un click aici sau cu un click direct pe poza :)


Daca va place, Like-uiti, Share-uiti si dati Subscribe la youtube channel, exista deja o lista de 6 tutoriale video realizate de mine si mai urmeaza inca multe altele :D

Pupici,
Deea!

Daca aveti intrebari, cerinte, sugestii, sau idei de colaborare, astept sa imi scrieti pe blog.deeamakeup@yahoo.com :)

6 comentarii:

  1. Deea, wow, felicitari! Esti super talentata!!!:X

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde pot face rost de tipul de latex pe care il folosesti in videoclip?;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai ce te-am descoperit si esti geniala! Esti o adevarata artista! Trebuie sa recunosc ca mi-a stat putin inima in loc prima oara cand am vazut poza. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. hey... a trecut ceva vreme... de apreciat faptul ca n-ai lasat sa treaca anul ci doar 364 de zile (!!!!).
    felicitari pt tutorial. foarte creepy.

    RăspundețiȘtergere
  5. This Halloween makeup guide will teach you how to look like the Walking Dead. Zombie makeup might be simple, but it can also be difficult. And now get a best professional assignment writing service uk for your brite future.

    RăspundețiȘtergere